Velkommen til Right Skills!

Trude Kalsheim Harstad er ny partner i Right Skills i Stavanger.
Det er med stor glede vi kan informere om at Trude Kalsheim Harstad har takket ja til å starte som Partner i Right Skills. Trude har syv års erfaring fra bemanningsbransjen og hun kommer fra stillingen som HR Rådgiver i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom. Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Trude igjen!

Hva sier kundene om Right Skills?

«Right Skills er et kundefokusert bemanningsselskap med en ressurssterk ledelse som jobber strukturert, effektivt og evner og levere personell med riktige kvalifikasjoner»
​Maersk Oil Norway AS, Kjersti Rugland, Head of HR, Communications & CSR

«Bate har benyttet Right Skills i forbindelse med rekruttering og innleie av personell til vårt kundesenter. Vi har utelukkende positive erfaringer rundt bemanningsprosessen. Vi opplever at Right Skills er gode på å kartlegge og oppfatte våre behov som kunde samt at de leverer kvalifisert personell til rett tid. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet! De er fleksible, service minded, raske på levering av kandidater og gode på oppfølging. Vi kan anbefale deres tjenester, og vil benytte Right Skills igjen ved neste behov!»
​BATE boligbyggelag, Hege Stiegler, Leder kundeservice

​«Vi har brukt Right Skills som leverandør av bemanningstjenester siden selskapet ble etablert og har vært svært fornøyde med deres leveranse fra første stund. Vi opplever at Right Skills er handlekraftige, flinke til å følge opp, tar godt vare på konsulentene sine og alltid er imøtekommende og hjelpsomme hvis det skulle være noe. For oss har Right Skills blitt den foretrukne leverandør av merkantilt personell da vi opplever at de skjønner vårt behov, presenterer faglig sterke kandidater og legger til rette for ett godt samarbeid på alle plan». 
TDW Offshore, Kristin Haugen, HR generalist

Presseomtale

"Ber jobb­søkere gjøre jobben skikkelig" 
Les omtalen av Right Skills i Aftenposten den 16.12.2015 her.