Kontaktinfo

Camilla Johannessen Mæland, Daglig Leder og Partner i Right Skills i Stavanger, Rogaland.
Camilla johannessen Mæland
Partner/Daglig leder

cm@rightskills.no
+ 47 464 14 423

   LinkedIn

Camilla Johannessen Mæland har over 20 års erfaring fra konsulent og bemanningsbransjen. Hun har syv års erfaring fra et av Norges største bemanningsselskap hvor hun var en del av ledergruppen i Norge, ansatt som Regiondirektør med ansvar for Sør- og Vestlandet, samt Trondheim. Camilla har også opparbeidet seg ledererfaring fra SAS-konsernet, har salgserfaring fra Radisson Blu hotellene og har vært med å starte et IT-selskap. Hun er utdannet innen markedsføring og salg. Camilla etablerte Right Skills i oktober 2012.
Trude Kalsheim Harstad
Partner
th@rightskills.no
+47902 03 637

 LinkedIn

Trude Kalsheim Harstad har lang erfaring fra bemanningsbransjen og har jobbet 7 år som Key Account Manager og Regional Key Account Manager i et av Norges største bemanningsselskap. Hun har også flere års erfaring fra forsikringsmeglerbransjen. Fra 2012 – 2017 har hun jobbet i HR-avdelingen til EiendomsMegler 1 SR Eiendom AS. Trude har sin utdannelse innen samfunnsfag og personalledelse.

 
Trude Kalsheim Harstad er partner i Right Skills
Camilla Stamnes, Partner i Right Skills i Stavanger, Rogaland.
Camilla stamnes
Partner

cs@rightskills.no
+ 47 405 52 943

  LinkedIn

Camilla Stamnes har lang erfaring fra bemanningsbransjen. Hun jobbet i 18 år for et av Norges største bemanningsselskap, de siste 10 årene var hun Senior Personalrådgiver innenfor rekruttering og bemanning. Camilla har variert erfaring fra andre bransjer, men salg og kundebehandling har alltid vært sentralt. Camilla er utdannet innenfor reiseliv og har vært partner i Right Skills siden desember 2012. 

 

Her finner du oss

Right Skills As Domkirkeplassen 2, 4. et. (inngang til venstre for Havanna magasinet), Stavanger i Rogaland

Right Skills AS
Domkirkeplassen 2, 4. et. (inngang til venstre for Havanna magasinet)
4006 Stavanger
post@rightskills.no